KreAktiv ung

Vi har fokus på ungelivet, og hvad der rør sig hos de unge

Hvad er KreAktiv ung?

KreAktiv ung er et tilbud til unge fra 18 år. Vi har det sjovt sammen og her bliver du en del af et betydningsfuldt ungefællesskab.

I gruppen har vi fokus på ungelivet. Vi beskæftiger os med det, der rør sig hos unge. Det kan være kærlighedslivet, det kan være de problematikker som opstår i hverdagen, det kan være din sundhed og trivsel.

Vi har skabt en kultur, hvor relationer, nærvær, samvær, oplevelser og hjælpsomhed er i fokus. Mange af de unge som benytter vores tilbud udvikler nære venskaber og flere ses også privat i deres fritid.

Udfold dig kreativt

Vi benytter husets glas- og keramikværksted, hvor du kan udfolde dig kreativt. Vi bruger også husets musikstudie, hvor du kan spille i band eller arbejde med andre former for musik. I vores teatersal, producerer vi hvert år en årsrevy. Her kan du deltage i forskellige opgaver enten bag kulissen eller som skuespiller/sanger på scenen. Vi skriver selv vores årsrevy.

I slutningen af november måned er vi drivkraften bag ITC's årlige julemarked. Her kommer mange pårørende og andre gæster forbi, for at købe gaver fra vores værksteder, nyde musikken i teatersalen og smage på æbleskiver og gløgg fra vores kantine.

Der er tilknyttet faglærer til alle vores værksteder, som kan hjælpe og vejlede dig.

Din sundhed er vigtig

Vi har året rundt særligt fokus på bevægelse og sundhed.

Vi tager i svømmehallen fast en gang om ugen. Stemningen er rar og du deltager på det niveau som giver mening for dig, hvad enten du vil svømme baner eller lave anden form for bevægelse i vandet. Flere unge benytter lejligheden efter badet til bl.a. at udveksle erfaringer med make-up og personlig pleje.

Vi tager i idrætshallen hver uge, hvor vi varmer op inden vi spiller hockey eller stikbold. Her slutter vi også af med et bad. I sommerhalvåret arrangerer vi Walk og Talk-ture i stedet for hallen.

I perioder dyrker vi motion hver morgen i ca. 15 min, hvor vi bevæger os og får pulsen op.  

Sundhed er også det vi spiser. Vi prøver at begrænse søde sager til minimum, og vi spiser sjældent slik når vi er sammen. Vi er opmærksomme på, at begivenheder som fx fødselsdage kan fejres med et sundere alternativ.

Fast aktivitetsskema

Der er mange aktiviteter at vælge imellem og sammen med dig laver vi et fast ugeaktivitetsskema ud fra dine interesser.

Kom og besøg os

I ungemiljøet har vi fokus på dine ressourcer, din selvhjulpenhed og kompetencer. Vi har skabt et trygt ungemiljø med en rigtig rar atmosfære.

Du er velkommen til at komme på besøg hos os.