ITC Metal

Smedeværkstedet er en beskyttet arbejdsplads for mennesker med vidt forskellige vanskeligheder. Men passionen for at arbejde med metal har de tilfælles

ITC Metal er en smedevirksomhed, der fungerer som beskyttet arbejdsplads for mennesker med psykisk/mental sårbarhed, udviklingshandicap, senhjerneskade eller fysiske begrænsninger.

Vi er underleverandør til en lang række virksomheder, fx laver vi mindre Olietanke til plastindustrien, lamper til kulstof14 test til Danmarks Tekniske Universitet og aluminiumstativer til transportbranchen.

Vi holder til i en stor ny hal på Københavnsvej 266, hvor vi har et hav af maskiner til at bearbejde metal med, så vi næsten altid kan sige ja til de mange forskellige typer opgaver, vores kunder efterspørger.

ITC Metal er en god beskyttet arbejdsplads for mennesker der kan lide eller har lyst til at arbejde med metal og relaterede materialer, du har måske erfaring inden for denne branche, men det er ikke en nødvendighed.

Lige i øjeblikket er her ca. 10 medarbejdere med forskellige udfordringer, lige fra synshandicap til psykiske diagnoser, og hvilke opgaver den enkelte udfører tilrettelægger vi sammen, så alle kommer til at arbejde med det de har interesse for og ressourcer til.  

ITC Metal er praktiksted for STU Københavnsvej, Ungeguiden, Jobcenteret, Hjerneskadecenteret og FGU-elever, og nogle af eleverne bliver senere faste medarbejdere hos os.

Københavnsvej 266

ITC Metal er en del af Københavnsvej 266 som er en stor matrikel med værksteder, STU uddannelse, Alle Tiders Højskole og andre tilbud til mennesker med behov for støtte efter § 103 og § 104. 266 er et stort og mangfoldigt fællesskab med mange sociale aktiviteter på kryds og tværs, fælles kantine, fælles sundhedscafe og gode fælles traditioner.

 

 

 

Kontakt

 

ITC Metal

Københavnsvej 266

4000 Roskilde

Peter B. Nielsen

Værkstedskoordinator

Telefon: 21 26 72 70

Mail: peterbn@roskilde.dk